Hitta den bästa VPN:en.

VPN står för virtuellt privat nätverk. Ett virtuellt privat nätverk ger dig mer skydd och sekretess när du använder internet, oavsett om du är hemma eller inte.

Men hur fungerar en VPN?

Den enkla förklaringen är att en VPN skapar en säker anslutning över offentliga nätverk (exempelvis Wi-Fi-nätverk på kommunal trafik, hotell och fik) samt på hemmanätverk (som det nätverk du har från din internetleverantör).

nord vpn

Känn dig trygg på nätet: var som helst, när som helst

NordVPN är övertygade om att internet kan fungera bättre än det gör i dag och vara mer öppet, privat och säkert. Deras ingenjörer, administratörer och utvecklare har ägnat de senaste sex åren åt att utveckla ett säkerhets- och sekretessverktyg för att göra denna vision till verklighet.

Se alla våra VPN leverantörer

ivacy vpn

Håll dig säker online med det prisbelönta VPN:en

Hos Ivacy är uppfinningsrikedom insatt i deras produktutvecklingscykel. Dem tror på fullständig online-frihet, tillsammans med ogenomtränglig säkerhet för deras användare. Med ögonen riktade mot sitt mål började dem deras resa 2007 och konstruerade den bästa VPN-tjänsten för att hjälpa användarna att uppleva verklig internetfrihet.

nord vpn

Känn dig trygg på nätet: var som helst, när som helst

NordVPN är övertygade om att internet kan fungera bättre än det gör i dag och vara mer öppet, privat och säkert. Det är därför deras ingenjörer, systemadministratörer och utvecklare har ägnat de senaste sex åren åt att utveckla ett säkerhets- och sekretessverktyg för att göra denna vision till verklighet.
.
.

bästa webbhotell 2020

miss hosting

Molnbaserat Webbhotell med cPanel

Miss Hosting är ett mindre webbhotell som är dedikerat till att ge sina kunder en bra övergripande upplevelse. Förutom delade, VPS och dedikerade webbhotell tillhandahåller de också domännamnsregistreringstjänster.

Vi jämför marknadens aktörer på ett rättvist sätt, så att du som kund ska få den mest optimala lösningen som matchar just dina behov.

Navigation

Kontakta oss